ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ               Μη μετανιώνεις γι΄ αυτά που έδωσες. Άσε τους άλλους να μετανιώνουν που δεν τα εκτίμησαν!               Αύριο είναι Κυριακή.               Μάνα συγνώμη και . . . σ’ ευχαριστώ για όλα!               

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


 • Απογευματινός περίπατος - Προσκύνημα στην Ιερά Μονή των Αγίων Νηπίων.
  Απογευματινός περίπατος - Προσκύνημα στην Ιερά Μονή των Αγίων Νηπίων.
  Απογευματινός περίπατος-Προσκύνημα στην  Ιερά Μονή των Αγίων Νηπίων που ιδρύθηκε το έτος 2000 και είναι αφιερωμένη στη μνήμη των Νηπίων που θανατώθηκαν από τον Ηρώδη κατά τους χρόνους της γεννήσεως του Χριστού.  Η Ιερά Μονή βρίσκεται στο 45ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών, στο χωριό Οινόη Αττικής (πριν τα Βίλλια). 
 • Τίμιος Σταυρός Μεγάλη Ράχη Βαγίων Θηβών / 2014
  Τίμιος Σταυρός Μεγάλη Ράχη Βαγίων Θηβών / 2014
  Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μεγάλης Ράχης Βαγίων Θηβών..... Παναγία Παλατιανή - Ενοριακή Δράση 26/03/2014 http://youtu.be/cUdqoK9ZLoY
 • Ιερά Μονή Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας αχαρναι! 2014
  Ιερά Μονή Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας αχαρναι! 2014
  Ιερά Μονή Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας αχαρναι!
 • Βουλκάνο 2014
  Βουλκάνο 2014
  Η ευλάβεια των Μεσσηνίων για την Μεγαλόχαρη έχει διαμορφώσει ιδαίτερο λατρευτικό τυπικό κατά την ημέρα της πανηγύρεως αυτής 15/08.... Στην ιερά Μονή, ως πολύτιμος θησαυρός φυλάσσεται η ιερά και θαυματουργός Εικών της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας. Μικρή σε μέγεθος, άλλά τεράστια σε πνευματική αξία, τόσο για τους πατέρες της Ιεράς Μονής, όσο και για όλους τους Μεσσηνίους.
 • Καλαμάτα 2014
  Καλαμάτα 2014
  Παναγία Υπαπαντή Στην Καλαμάτα βρίσκεται ο μεγαλοπρεπής ιερός ναός της πολιούχου της πόλεως, Παναγίας Υπαπαντής, ο οποίος χτίστηκε κατά τη δεκαετία του 1860 για να στεγάσει τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που βρέθηκε στην περιοχή της πλατείας του ιερού ναού. Ο ναός αυτός αποτελεί ένα σημαντικό παμπελοποννησιακό προσκύνημα και εορτάζει στις 2 Φεβρουαρ ίου.....     Ιστορικό κέντρο Καλαμάτας Είναι το σημείο, όπου κτυπά η καρδιά της πόλης εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Στα σοκάκια του βρίσκεται κρυμμένη ολόκληρη η ιστορία της Καλαμάτας. Το Κάστρο, η Μονή Καλογραιών, ο Ναός των Αγίων Αποστόλων, ο Ναός της Υπαπαντής του Σωτήρος, πανέμορφα παλαιά κτίρια, που αναστηλώθηκαν για να εξυπηρετήσουν διάφορες ανάγκες (Αρχαιολογικό Μουσείο, Λαογραφικό Μουσείο, Δημοτική Πινακοθήκη) και η παλιά δημοτική αγορά επί της Πλατείας 23ης Μαρτίου.
 • Προσκυνήματα...
  Προσκυνήματα...
  Επισκέψεις σε Ιερά Προσκυνήματα... video http://youtu.be/_MGvhsnQKcQ
 • Καλή χρονιά!
  Καλή χρονιά!
  Ἀν θέλεις νά βοηθήσεις τήν ἀνθρωπότητα νά μή σβήσει, νά προσεύχεσαι.