ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ               

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


 • Τίμιος Σταυρός Μεγάλη Ράχη Βαγίων Θηβών / 2014
  Τίμιος Σταυρός Μεγάλη Ράχη Βαγίων Θηβών / 2014
  Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μεγάλης Ράχης Βαγίων Θηβών..... Παναγία Παλατιανή - Ενοριακή Δράση 26/03/2014 http://youtu.be/cUdqoK9ZLoY
 • Ιερά Μονή Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας αχαρναι! 2014
  Ιερά Μονή Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας αχαρναι! 2014
  Ιερά Μονή Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας αχαρναι!
 • Βουλκάνο 2014
  Βουλκάνο 2014
  Η ευλάβεια των Μεσσηνίων για την Μεγαλόχαρη έχει διαμορφώσει ιδαίτερο λατρευτικό τυπικό κατά την ημέρα της πανηγύρεως αυτής 15/08.... Στην ιερά Μονή, ως πολύτιμος θησαυρός φυλάσσεται η ιερά και θαυματουργός Εικών της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας. Μικρή σε μέγεθος, άλλά τεράστια σε πνευματική αξία, τόσο για τους πατέρες της Ιεράς Μονής, όσο και για όλους τους Μεσσηνίους.
 • Καλαμάτα 2014
  Καλαμάτα 2014
  Παναγία Υπαπαντή Στην Καλαμάτα βρίσκεται ο μεγαλοπρεπής ιερός ναός της πολιούχου της πόλεως, Παναγίας Υπαπαντής, ο οποίος χτίστηκε κατά τη δεκαετία του 1860 για να στεγάσει τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που βρέθηκε στην περιοχή της πλατείας του ιερού ναού. Ο ναός αυτός αποτελεί ένα σημαντικό παμπελοποννησιακό προσκύνημα και εορτάζει στις 2 Φεβρουαρ ίου.....     Ιστορικό κέντρο Καλαμάτας Είναι το σημείο, όπου κτυπά η καρδιά της πόλης εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Στα σοκάκια του βρίσκεται κρυμμένη ολόκληρη η ιστορία της Καλαμάτας. Το Κάστρο, η Μονή Καλογραιών, ο Ναός των Αγίων Αποστόλων, ο Ναός της Υπαπαντής του Σωτήρος, πανέμορφα παλαιά κτίρια, που αναστηλώθηκαν για να εξυπηρετήσουν διάφορες ανάγκες (Αρχαιολογικό Μουσείο, Λαογραφικό Μουσείο, Δημοτική Πινακοθήκη) και η παλιά δημοτική αγορά επί της Πλατείας 23ης Μαρτίου.
 • Προσκυνήματα...
  Προσκυνήματα...
  Επισκέψεις σε Ιερά Προσκυνήματα... video http://youtu.be/_MGvhsnQKcQ
 • Καλή χρονιά!
  Καλή χρονιά!
  Ἀν θέλεις νά βοηθήσεις τήν ἀνθρωπότητα νά μή σβήσει, νά προσεύχεσαι.