ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ               

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ

Η άσκηση της φιλανθρωπίας και τής κοινωνικής μέριμνας είναι μία άλλη σοβαρή διακονία της ενορίας μας, κάνοντας πράξη τήν προτροπή τού Απ. Παύλου «περί τις φιλαδελφίας οι χρείαν έχετε γραφειν ημών, αυτού γαρ ημείς θεοδίδακτοί έστε είς το αγαπάν αλλήλους» (Α” Θεσ. 4, 9). Η κοινωνία μας είναι δυστυχώς γεμάτη από αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, για τούς οποίους η εκκλησία μας πονά και νοιάζεται.

 

Η Ενορία μας κοντά στον άνθρωπο
Η Ενορία μας κοντά στον άνθρωπο

 

 

Μην ξεχνάμε: κυριώτερο κριτήριο για την σωτηρία μας θα είναι η αγάπη!

 

Πολύ σημαντική είναι η φιλανθρωπική προσφορά της ενορίας μας! Εδώ βρίσκουν ζεστό και υγιεινό φαγητό καθημερινά 160 άποροι ενορίτες μας, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μελών της  Ενοριακής Δράσεως που καθημερινά προσφέρουν αφιλοκερδώς, τις φιλότιμες συνδρομές ενοριτών και δωρητών, αλλά προτίστως στην σκέπη και την ευλογία της Παναγίας μας.

        Η Διοικητική Επιτροπή του Ταμείου Ενοριακής Δράσεως

         Πρόεδρος:  π. Θεόδωρος Παπαγιάννης

                    Μέλη:

          

 

                               

   Το Ταμείο Ενοριακής Δράσεως (Φιλόπτωχο) πλαισιώνεται, εκτός από τα παραπάνω μέλη, κι από άλλες δραστήριες κυρίες και δεσποινίδες της ενορίας μας, οι οποίες αφιλοκερδώς βοηθούν στην πραγματοποίηση του σκοπού κι επιθυμούν να διατηρείται η ανωνυμία τους. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να έρθουν και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας αυτή, που η κρίση την έχει κάνει πολύ επίπονη κι αβάσταχτη. Αλλά, με την χάρη της Παναγίας μας, ελπίζουμε κι αγωνιζόμαστε!

 • Συσσίτιο στην Τράπεζα Αγάπης
  Συσσίτιο στην Τράπεζα Αγάπης
    Για τους πολλούς, ένα πιάτο φαγητό είναι δεδομένο… Για μερικούς απαραίτητο… Με την δική σου προσφορά συνεχίζουμε εδώ και 15 χρόνια… Με την δική σου θυσία στεκόμαστε και τώρα, σε πείσμα των καιρών!!! 165 μερίδες φαγητό καθημερινά, είναι δικό σου έργο! Μην αφήνεις την ελπίδα να σβήσει… Στήριξε το συσσίτιο της ενορίας μας! Γιατί η ενορία είναι και δικό σου σπίτι!!!   Ἡ Ἐνορία λειτουργεῖ καί ὡς Πανδοχεῖο τῆς Ἀγάπης τοῦ Χριστοῦ, ὅπου οἱ Ἐνορίτες πού βρίσκονται σέ πραγματική ἀνάγκη, προστατεύονται, βοηθιοῦνται, τρέφονται καί θεραπεύονται.
 • Η είσοδος είναι  ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ
    Σύναξη με τσάι και προβολή ταινίας   Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 6 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας  θα  γίνει  προβολή  ταινίας  και  θα  προσφερθεί  τσάι.  Η είσοδος είναι   ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Σε  καιρούς   χαλεπούς,  επιτακτική  ανάγκη είναι  η  ενότητα  μεταξύ  μας  και η σύσφιγξη των σχέσεών  μας. Μ’αυτόν  τον τρόπο θα νικήσουμε  την  κρίση  που  μας  μαστίζει.                                                              Μετά τιμής Οι ιερείς του Ιερού Ναού και το συμβούλιο του ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου.
Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγένθυση