ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ               

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ

Η άσκηση της φιλανθρωπίας και τής κοινωνικής μέριμνας είναι μία άλλη σοβαρή διακονία της ενορίας μας, κάνοντας πράξη τήν προτροπή τού Απ. Παύλου «περί τις φιλαδελφίας οι χρείαν έχετε γραφειν ημών, αυτού γαρ ημείς θεοδίδακτοί έστε είς το αγαπάν αλλήλους» (Α” Θεσ. 4, 9). Η κοινωνία μας είναι δυστυχώς γεμάτη από αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, για τούς οποίους η εκκλησία μας πονά και νοιάζεται.

 

Η Ενορία μας κοντά στον άνθρωπο
Η Ενορία μας κοντά στον άνθρωπο

 

 

Μην ξεχνάμε: κυριώτερο κριτήριο για την σωτηρία μας θα είναι η αγάπη!

 

Πολύ σημαντική είναι η φιλανθρωπική προσφορά της ενορίας μας! Εδώ βρίσκουν ζεστό και υγιεινό φαγητό καθημερινά 160 άποροι ενορίτες μας, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μελών της  Ενοριακής Δράσεως που καθημερινά προσφέρουν αφιλοκερδώς, τις φιλότιμες συνδρομές ενοριτών και δωρητών, αλλά προτίστως στην σκέπη και την ευλογία της Παναγίας μας.

        Η Διοικητική Επιτροπή του Ταμείου Ενοριακής Δράσεως

         Πρόεδρος:  π. Θεόδωρος Παπαγιάννης

                    Μέλη: 2023 -2025

                               Ζαχαριά Γεωργία

                               Κούλη Βενετία

                               Κανταρά Λαμπρινή

                               Ντότη Αρετή 

                               Μπαμπάλα Αλεξάνδρα

 

  Από προηγούμενα χρόνια μέλη φιλιπτώχου.

                               

   Το Ταμείο Ενοριακής Δράσεως (Φιλόπτωχο) πλαισιώνεται, εκτός από τα παραπάνω μέλη, κι από άλλες δραστήριες κυρίες και δεσποινίδες της ενορίας μας, οι οποίες αφιλοκερδώς βοηθούν στην πραγματοποίηση του σκοπού κι επιθυμούν να διατηρείται η ανωνυμία τους. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να έρθουν και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας αυτή, που η κρίση την έχει κάνει πολύ επίπονη κι αβάσταχτη. Αλλά, με την χάρη της Παναγίας μας, ελπίζουμε κι αγωνιζόμαστε!

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγένθυση