ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ               

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 • ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
 • ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ναό μας επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου,από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. Επ' ονόματι του Αγίου υπάρχει παρεκκλήσιο στον υπόγειο χώρο του Ναού.
 • ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ...
  ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ...
  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2017 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ: Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΔΙΣΤΟΜΟ, Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ & ΛΕΙΒΑΔΙΑ. ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 15 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7.00 ΠΜ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 7.00 ΜΜ
 • ΘΑΥΜΑ: Δελφίνια έβγαλαν εικόνα της Παναγίας στην ακτή
  ΘΑΥΜΑ: Δελφίνια έβγαλαν εικόνα της Παναγίας στην ακτή
  Ένα θαυματό και ασυνήθιστο γεγονός που μας θυμίζει Συναξάρια, συνέβη στο Σότσι της Ρωσίας. Συγκεκριμένα ένα κοπάδι δελφινιών έβγαλε στην ακτή μία εικόνα της Παναγίας μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανθρώπων που βρισκόντουσαν στην παραλία. Το γεγονός έφερε στην δημοσιότητα ένας συνταγματάρχης του Ρωσικού Στρατού και η σύζυγός του, οι οποίοι έκπληκτοι είδαν τα δελφίνια να κολυμπάνε πολύ κοντά στην ακτή και να βγάζουν ένα αντικείμενο. Όταν τα δελφίνια απομακρύνθηκαν προς το πέλαγος, το ζευγάρι πλησίασε το σημείο όπου είδαν το αντικείμενο καλυμμένο από λάσπη. Τότε η σύζυγος του συνταγματάρχη καθαρίζοντας το αντικείμενο αντίκρυσε μια εικόνα της Παναγίας, δοξάζοντας τον Θεό για αυτό το θαυμαστό γεγονός. Να αναφερθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει πως η εικόνα κατέληξε στον βυθό της Μαύρης θάλασσας, αλλά και πως τα δελφίνια την μετέφεραν μέχρι την ακτή, παραμένει ανεξήγητο. Τέλος να σημειωθεί πως ο συνταγματάρχης μετέφερε την εικόνα στην Μόσχα, με την ελπίδα να την δείξει στον Πατριάρχη Κύριλλο και να του διηγηθεί το θαυμαστό γεγονός. 
 • ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  Αγρυπνία επί τη εορτή της Παναγίας της Ελεούσης με την Απόδοση της Πεντηκοστής θα  γίνει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου,  την Παρασκευή 9 Ιουνίου, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Θα τεθεί προς προσκύνηση και  εικόνα της Παναγίας Ελεούσης του 19ου αιώνος.
 • Αγρυπνία επί τη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου.
  Αγρυπνία επί τη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου.
  Την Τετάρτη 24.05.2017, στον Ιερό Ναό μας θα τελεσθεί Αγρυπνία επί τη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. 
 • ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
 • Απογευματινό Προσκύνημα
  Απογευματινό Προσκύνημα
  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ Απογευματινό Προσκύνημα Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017, η ενορία μας θα πραγματοποιήσει απογευματινό Προσκύνημα στην  Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Μάνδρας Αττικής. Πληροφορίες στον ναό μας: Τηλέφωνο: 210-2614336 Ώρα αναχώρησης 14:30 μ.μ. Κόστος συμμετοχής: ( επτά )7,00 ΕΥΡΩ
 • ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ Απογευματινό Προσκύνημα Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, η ενορία μας θα πραγματοποιήσει απογευματινό Προσκύνημα στην  Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι Κορινθίας.  Πληροφορίες στον ναό μας: Τηλέφωνο: 210-2614336 Ώρα αναχώρησης 13:30 μ.μ. Κόστος συμμετοχής: ( επτά )7,00 ΕΥΡΩ
 • ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ Επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, θα τελεστεί την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου ξημερώματα Πέμπτης στον Ιερό Ναό μας ΑΓΡΥΠΝΙΑ. Θα αρχίσουμε 8:30 το βράδυ και θα τελειώσουμε 01:00  μετά τα μεσάνυχτα.
 • ΤΣΑΪ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ
  ΤΣΑΪ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ
  Σας προσκαλούμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας. Θα γίνει προβολή βίντεο και θα παρατεθεί τσάϊ.
 • ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ
  Ἀγρυπνία ἐπὶ τῇ ἑορτῇ τῆς συλλήψεως τῆς Ἁγίας Ἄννης (ἔναρξις 8.30 μ.μ.)   ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
 • Αγρυπνία!
  Αγρυπνία!
  Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ναό μας επί τη εορτή του Αγίου Νεκταρίου το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου,από τις 8.30 μ.μ. έως τις 12.30 π.μ. Επ' ονόματι του Αγίου υπάρχει παρεκκλήσιο στον υπόγειο χώρο του Ναού.
 • ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΕ ΠΥΛΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΕ ΠΥΛΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΙΩΗΛ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.   Η Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίας Παλατιανής Ιλίου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή (προσκύνημα) στις 22 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Σάββατο, στην Πύλο και Καλαμάτα.   Κόστος συμμετοχής 20€. Πληροφορίες στον Ιερό Ναό 2102614336 και στο 6945404823.   Σημ. Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο κάστρο της Πύλου. Τιμή 6 Ευρώ γενική είσοδος, άνω των 65 ετών 3 Ευρώ και πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι με κάρτα ανεργίας και φοιτητές  Δωρεάν η είσοδος.
 • Παρουσίαση δραστηριοτήτων της Ενορίας μας!
  Παρουσίαση δραστηριοτήτων της Ενορίας μας!
  Παράκληση με ομιλία και προβολή video.... Ομάδα συζήτησης για νέους… Νεανικές και κατηχητικές συνάξεις... Μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας... Συσσίτιο στην Τράπεζα Αγάπης