ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ               

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 • Παράκληση Αγίου Νεκταρίου
  Παράκληση Αγίου Νεκταρίου
  Κάθε Τρίτη απόγευμα στις 5 μ.μ. ψάλλεται η Παράκληση του Αγίου Νεκταρίου  στο παρεκκλήσι του Αγίου κάτω από το Ναό.
 • Μνήμη των Εγκαινίων του Ναού μας...
  Μνήμη των Εγκαινίων του Ναού μας...
  Σήμερα 05.10.2014 στον Ιερό Ναό μας εορτάσαμε την μνήμη των Εγκαινίων αυτού με τη συμπλήρωση 30 ετίας από την τέλεσή τους. Τελέσθηκε επίσης και μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των κτητόρων!
 • Εσπερινός και Παράκληση στην Αγία Παρασκευή
  Εσπερινός και Παράκληση στην Αγία Παρασκευή
  Κάθε Παρασκευή απόγευμα στις 5 μ.μ. τελείται ο Εσπερινός με την Παράκληση της Αγίας Παρασκευής στο Παρεκκλήσι της Αγίας, επί της οδού Αγ. Γεωργίου.
 • Συσσίτιο στην Τράπεζα Αγάπης
  Συσσίτιο στην Τράπεζα Αγάπης
    Για τους πολλούς, ένα πιάτο φαγητό είναι δεδομένο… Για μερικούς απαραίτητο… Με την δική σου προσφορά συνεχίζουμε εδώ και 15 χρόνια… Με την δική σου θυσία στεκόμαστε και τώρα, σε πείσμα των καιρών!!! 165 μερίδες φαγητό καθημερινά, είναι δικό σου έργο! Μην αφήνεις την ελπίδα να σβήσει… Στήριξε το συσσίτιο της ενορίας μας! Γιατί η ενορία είναι και δικό σου σπίτι!!!
 • Παράκληση με ομιλία και προβολή video....
  Παράκληση με ομιλία και προβολή video....
  Κάθε Τετάρτη στις 5 μ.μ. ψάλλεται Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. Ακολουθεί ομιλία με θέμα “Ανάλυση της Θείας Λειτουργίας” και προβολή video.
 • Εργαστήρι Αγιογραφίας
  Εργαστήρι Αγιογραφίας
  Συνεχίζει και φέτος την λειτουργία του το Εργαστήρι Αγιογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού. Διδάσκεται φορητή εικόνα, τοιχογραφία σε μουσαμά και fresco. Πληροφορίες και εγγραφές, καθημερινά στον Ιερό Ναό.
 • Μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας
  Μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας
  Συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα στην Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως στην έδρα της Σχολής, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας. Η φοίτηση είναι πενταετής. Διδάσκεται θεωρία και πράξη της Ψαλτικής Τέχνης, σύμφωνα με τα αναλυτικά προγράμματα του Υπουργείου, και στο τέλος της φοίτησης, μετά από εξετάσεις, χορηγείται Πτυχίο Ιεροψάλτου. Τα μαθήματα αρχίζουν στις αρχές Οκτωβρίου. Οι ώρες διδασκαλίας έχουν ως εξής: Α΄ έτος:  Δευτέρα 7 μ.μ.  Β΄ έτος:  Δευτέρα 6 μ.μ.  και Τρίτη 4.30 μ.μ. Γ΄ έτος:  Δευτέρα 5 μ.μ. Δ΄ έτος:  Δευτέρα 6 μ.μ. Ε΄ έτος: Τετάρτη 7 μ.μ.   Εγγραφές, κάθε Δευτέρα του Οκτωβρίου 5 - 7 μ.μ.
 • Συνάντηση φοιτητών και νέων
  Συνάντηση φοιτητών και νέων
  "Αν είσαι απόφοιτος/η λυκείου, φοιτητής/τρια ή εργαζόμενος/νη, έλα μαζί μας...... να ψάξουμε, να μοιραστούμε και να μοιράσουμε ό,τι η ψυχή μας κουβαλάει, ό,τι η ελπίδα της νιότης αναζητεί... Σε περιμένουμε κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας"
 • Νεανικές και κατηχητικές συνάξεις
  Νεανικές και κατηχητικές συνάξεις
     Παιδιά, σας προσκαλούμε στην παρέα μας κάθε Σάββατο, να μιλήσουμε, να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε, κι άλλα πολλά...    Συναντιόμαστε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής, κάτω από τον Ναό : - οι μαθητές Α΄- Γ΄ Δημοτικού, κάθε Σάββατο 10.30 π.μ. - 12.00 μ.μ. - οι μαθητές Δ΄ - ΣΤ΄ Δημοτικού, κάθε Σάββατο 3.30 μ.μ. - 5 μ.μ. - οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, κάθε Σάββατο 4.00 μ.μ. - 6 μ.μ.    Άλλες δραστηριότητες: γιορτές, τουρνουά ποδοσφαίρου και πίγκ-πόγκ, και εκτός των ανωτέρω ωρών δωρεάν μάθημα Αγγλικών και αρμονίου!!!    Σας περιμένουμε!!!
 • ΑΓΡΥΠΝΙΑ 07.09.14
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ 07.09.14
  ΑΓΡΥΠΝΙΑ 07.09.14   Την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014, στον Ιερό Ναό Παναγίας Παλατιανής θα τελεσθεί Νυχτερινή θεία Λειτουργία από 21:00 έως 01:00 περίπου, για την εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου.
 • Αγρυπνία για την εορτή της Αναλήψεως 28/05/14
  Αγρυπνία για την εορτή της Αναλήψεως 28/05/14
  Αγρυπνία θα τελεστεί στο Ναό μας την Τετάρτη 28/05/2014 για την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου μας! Η αγρυπνία θα αρχίσει στις 9.00 μ.μ. και θα περατωθεί περίπου στις 1.30 π.μ.
 • Ακάθιστος Ύμνος
  Ακάθιστος Ύμνος
  Την Παρασκευή 04 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. θα ψαλεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. κ. Αθηναγόρας. Είναι χαρά και ευλογία  για την ενορία μας η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου και η συμπροσευχή με τον επίσκοπό μας, ο οποίος, κατά τους Πατέρες της Εκκλησίας, ενυπάρχει "εις τύπον και τόπον Χριστού".    
 • Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 η ενορία μας θα κάνει απογευματινό περίπατο Προσκύνημα .....
  Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 η ενορία μας θα κάνει απογευματινό περίπατο Προσκύνημα .....
  Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, προγραμματίζει με την χάρη του Θεού  απογευματινό περίπατο - Προσκύνημα στην Ι.Μ.Τιμίου Σταυρού στη θέση Μεγάλη Ράχη στην περιοχή Βαγίων Θηβών. Εκεί θα τελέσουμε τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων. Αναχώρηση 15:30 και επιστροφή περίπου στις 22:30. Το εισιτήριο στοιχίζει 10€ . Τηλ. 6945404823
 • Ο Μητροπολίτης Ιλίου στην πανήγυρη της Αγίας Θεοδώρας
  Ο Μητροπολίτης Ιλίου στην πανήγυρη της Αγίας Θεοδώρας
  Στη σπουδαία πανήγυρη της Αγίας Θεοδώρας της Άρτας συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. http://www.imiliou.gr/news/2014/03/13/o-mitropolitis-ilioy-stin-panigyri-tis-agias-theodoras
 • ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Το Σάββατο 15/02/2014 Το ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου, προγραμματίζει με την χάρη του Θεού προσκυνηματική εκδρομή στην Καλαμάτα με πρώτο σταθμό στον Ιερό ναό της Υπαπαντής όπου φυλάσσεται η ιερή εικόνα της «Παναγίας Υπαπαντής», προστάτιδας και Πολιούχου της Καλαμάτας. Δεύτερο σταθμό στη Μονή Βουλκάνου.  το μοναστήρι κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα μυθικά και ιστορικά ονόματα της Μεσσηνίας, αφού βρίσκεται στον ιερότερο χώρο και της προϊστορικής και της αρχαίας χώρας, στην καρδιά του τόπου. Ενδιάμεσα στα χωριά Μαυρομμάτι και Βαλύρα του Δήμου Ιθώμης, σε υψόμετρο 802μ υψώνεται τεράστιο και μεγαλοπρεπές το ιστορικό Μοναστήρι, το οποίο ιδρύθηκε το 17ο αιώνα. Αναχώρηση 7:00 π.μ., επιστροφή 7:00 μ.μ. την ίδια ημέρα. Τιμή εισητηρίου 15 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής :  στον π. Δημήτριο Ζαχαρόπουλο 6976032235 και κ. Λιάκου Παρασκευή 6945-404823 Τηλ.Ναού 210-2614336