ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΙΛΙΟΥ               Μη μετανιώνεις γι΄ αυτά που έδωσες. Άσε τους άλλους να μετανιώνουν που δεν τα εκτίμησαν!               Αύριο είναι Κυριακή.               Μάνα συγνώμη και . . . σ’ ευχαριστώ για όλα!               

Φωτογραφικό υλικό Νεανικών Συνάξεων και video

 • Εκδρομή των νεανικών και κατηχητικών συνάξεων 27-5-2017.
  Εκδρομή των νεανικών και κατηχητικών συνάξεων 27-5-2017.
  "Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή των νεανικών και κατηχητικών συνάξεων του Ναού μας, στις 27-5-2017, στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως (Οσίου Πορφυρίου) στο Μήλεσι Ωρωπού, στην Ιερά Μονή Εισοδίων Θεοτόκου Μαρκοπούλου Ωρωπού και τον αρχαιολογικό χώρο Αμφιαραείου Ωρωπού. Αν και οι εξετάσεις λειτούργησαν αποτρεπτικά για κάποια παιδιά, εντούτοις - και με συνοδεία κάποιων γονέων- βρεθήκαμε όλοι κοντά στη φύση, χαλαρώσαμε, κι όλα ήταν όμορφα!! Στην συνέχεια κατηφορίσαμε μέχρι την Σκάλα Ωρωπού, όπου περάσαμε υπέροχα δίπλα στη θάλασσα!! Και εις άλλα με υγεία!!!! "  
 • 28 ΜΑΪΟΥ 2017 - Λήξη Κατηχητικών Σχολείων!
  28 ΜΑΪΟΥ 2017 - Λήξη Κατηχητικών Σχολείων!
  Μία ημέρα πριν την 564η επέτειο από την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως η ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου τιμά την Αγία Ακυλίνα τη Ζαγκλιβερινή, σε μία εκδήλωση με τίτλο: «Από την Άλωση στην Απελευθέρωση... Από τη μαρτυρία στο μαρτύριο...»
 • 25η Μαρτίου 1821 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ)
  25η Μαρτίου 1821 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ)
 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ 2016!
  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ 2016!
  Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν τα Χριστούγεννα τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου!
 • Από την Εγώπολη στην Εσύπολη!
  Από την Εγώπολη στην Εσύπολη!
  Από την Εγώπολη στην Εσύπολη!
 • 25η Μαρτίου 1821 (2016)
  25η Μαρτίου 1821 (2016)
  Είναι η 5η συνεχή χρονιά που οι νεανικές κατηχητικές συντροφιές πραγματοποιήσαν επιτυχώς την εορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια, ποιήματα και ένα θεατρικό με θέμα το παιδομάζωμα. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι γονείς και αρκετοί ενορίτες. Ο δυνατός παλμός των παιδιών ήταν σημάδι αλάνθαστο της ελπίδας που δεν σκοντάφτει πουθενά παρά μονάχα στο θάρρος της εθνικής μας συνείδησης. Ο Εθνικός Ύμνος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Μια άλλη Ελλάδα άνθισε μες στις παιδικές ψυχές.   “Μα αν πρέπει να πεθάνει κανείς για την πατρίδα, θεία η δόξα, μια φορά κανείς πεθαίνει”.
 • Αγάπης μήνυμα για όλους....από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.....
  Αγάπης μήνυμα για όλους....από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.....
  Αγάπης Μήνυμα...
 • 25η Μαρτίου 1821(Κατηχητικές και Νεανικές Συνάξεις 2015)
  25η Μαρτίου 1821(Κατηχητικές και Νεανικές Συνάξεις 2015)
  Μια γιορτή αφιερωμένη στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, στην Αγία Φιλοθέη και στους Μάρτυρες της Πίστης και του 'Εθνους μας! video
 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ 2014
  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ 2014
  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ VIDEO
 • ΕΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  ΕΟΡΤΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
    Ξημερώματα... ...28 Οκτωβρίου 1940. Οι σειρήνες του πολέμου ουρλιάζουν . Οι καμπάνες ηχούν. Πόλεμος! Η Ιταλία κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα. Ένα ρίγος διαπερνά τη ραχοκοκαλιά της Ελλάδας. Ακούγεται το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν.         «Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 05.30 ώρας της σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της Ελληνοαλβανικής Μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους»            
 • 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821/ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ 2014
  25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821/ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ 2014
  Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου από τις Κατηχητικές και Νεανικές Συνάξεις στο Ναό μας ... α. http://youtu.be/3L7d1exgxr8 β.  http://youtu.be/A8MTMsq6BQc
 • Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κατηχητικού Σχολείου Παναγίας Παλατιανής 2013
  Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κατηχητικού Σχολείου Παναγίας Παλατιανής 2013
  Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κατηχητικού Σχολείου Παναγίας Παλατιανής 2013 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22Δεκεμβρίου 2013, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας!
 • Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κατηχητικού Σχολείου Παναγίας Παλατιανής 2013
  Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κατηχητικού Σχολείου Παναγίας Παλατιανής 2013
  Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κατηχητικού Σχολείου Παναγίας Παλατιανής 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  
 • Ενοριακή γιορτή νέων για την 25η Μαρτίου
  Ενοριακή γιορτή νέων για την 25η Μαρτίου
    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 στις 6.30 μ.μ. η γιορτή των κατηχητικών και νεανικών συνάξεων της ενορίας μας. Στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με ανάλογη διακόσμηση, όλοι οι παρευρισκόμενοι βίωσαν τον παλμό που μας μετέδωσαν τα παιδιά με τραγούδια, ποιήματα και θεατρικά, με παραδοσιακές στολές και χορευτικά. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το κεντρικό θεατρικό με θέμα «Σουλιώτισσες» που φόρτισε την ατμόσφαιρα. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι και ευχή ήταν να υπάρξουν ανάλογες δράσεις με αφορμή ιστορικές επετείους, εκτός απ' αυτή, που κάθε χρόνο στην ενορία τιμάται από τους νέους. Εκ του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλατιανής Ιλίου video
 • Σᾶς περιμένουμε !
  Σᾶς περιμένουμε !